Bedrijfsfestiviteiten in een Bergachtig gebied

Marry and More Events verzorgd complete Festiviteiten voor bedrijven in bergachtige gebieden
Organiseer een bedrijfsfestiviteit in Oostenrijk/Zwitserland/Bergachtig gebied, waarom niet! Willen jullie een van de volgende bedrijfsfestiviteiten organiseren: bedrijfsjubileum, wintersport, mountainbike-weekend, management festiviteit of denken jullie aan een andere festiviteit, Marry and More Events denkt graag met jullie mee.

In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en ideeën. Ik zorg ervoor dat alle medewerkers alleen nog maar hoeven te genieten! Nieuwsgierig? Geheel vrijblijvend maak ik een offerte.

Organisatie van een Sportief bedrijfsfestiviteit 

In bergachtige gebieden zijn er ook altijd veel faciliteiten van toepassing, zowel in de zomer als in de winter. Willen jullie graag met het bedrijf iets actiefs doen ….. Ga dan een uitdaging aan om af te reizen naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Zwitserland. 

Hieronder staan enkele (zakelijke) activiteiten die in de bergen kunnen plaatsvinden:

WINTERSPORT ACTIVITEITEN

BERGACHTIGE ACTIVITEITEN

ZAKELIJKE ACTIVITEITEN

We werken ook veel samen met partijen om alle (bedrijfs)activiteiten mogelijk te kunnen maken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld zeer ervaren begeleiders en trainers, van ski-leraren tot aan mountainbike instructeurs … en meer … Hierdoor kan Marry and More Events mooie offertes realiseren. Welke activiteit wilt u graag georganiseerd hebben? Neem dan contact op met Marry and More Events.

Organisatie van een complete stedentrip

Heeft het bedrijf een jubileumjaar of een andere reden om een mooie stedentrip te kunnen organiseren. Marry and More Events richt zich ook op stedentrips in Oostenrijk en Zwitserland of andere bergachtige gebieden. Wel eens gedacht aan het historische Wenen, Salzburg of gaat u liever naar Zürich in Zwitserland. Denken jullie aan een andere plaats, Marry and More Events denkt graag met  mee.

Er komt bij een bedrijfsevent altijd veel kijken, denk aan het regelen/organiseren van:     vervoersmiddel, locatie, dagprogramma, voorzieningen, activiteiten, consumpties,  accommodatie en nog veel meer …

Als professional met veel passie en ervaring neem ik graag de organisatie voor jullie bedrijf uit handen. Wat zijn jullie wensen precies? Neem gerust contact op, dan ontvangt u binnen 48 uur een interessante offerte.

Organisatie van een compleet Wintersbedrijfsweekend in het buitenland

Hebben jullie er wel eens aangedacht om voor alle medewerkers een bedrijfsweekend te organiseren? Hier zit ook de kracht van Marry and More Events. In veel bergachtige en/of sneeuwachtige locaties kunnen we met verschillende leveranciers in bergachtige landen een compleet winters bedrijfsweekend voor jullie organiseren. Marry and More Events kent veel bijzondere locaties.

Waar gaat jullie bedrijfsweekend graag naartoe?
* Wenen
* Tirol
* Winterberg
* Karinthië
* Kleinwalzertal
* Andere berg en/of skigebieden
* Ander land, zoals Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken of …

Wij zijn heel nieuwsgierig waar uw voorkeur naar toe gaat. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Organisatie van een compleet Wintersbedrijfsweekend in Nederland

”Wensen jullie om in winterse sferen een bedrijfsweekend te creëren, maar wel liever in de buurt? Dan is landgoed Overste Hof in het zuiden van Nederland de perfecte locatie voor jullie bedrijfsevent! Door de mooie ligging in het zuiderlijke landgraaf is Snowworld letterlijk om de hoek te vinden.

Onder andere het terras aan het water en de 28 sfeervolle hotelkamers waar de gasten kunnen verblijven, maken dit landgoed een unieke en ideale locatie voor een bedrijfsevent.

Het landgoed beschikt over meerdere idyllische plekjes voor een speech, een restaurant waar ’s avonds heerlijk gegeten kan worden en natuurlijk een feestzaal waar tot in de kleine uurtjes gedanst kan worden. Ook is het mogelijk om een aprés ski feest hier te organiseren en/of een culinair diner.

Staat jullie wens/voorkeur (bedrijfs)event er niet tussen, neem dan contact op met Marry and More via 06-28783366

Extra handjes nodig bij de organisatie van jullie Oostenrijkse | Zwitserse weekend?
Ik kijk er naar uit om jullie hierbij te ondersteunen.