and icon

Trouwen, bedrijfsuitjes en evenementen in de lente, zomer, herfst en winter in Nederland en Oostenrijk

Ik, Mirjam Vermeulen-Fiege, ben het gezicht achter Marry and More Evenementen en is gevestigd in Vleuten. Vanaf heel jong ben ik al aan het organiseren. Ik heb altijd mijn organisatie, planning en logistieke talent goed kunnen inzetten in mijn dagelijkse activiteiten. Dit werd altijd door iedereen als zeer positief ervaren.

Na een ruime tijd in de evenementenbranche te hebben gewerkt, ben ik ter aanvulling de opleiding voor Weddingplanner gaan volgen. Hier ontwikkelde ik mijn eigen stijl, missie en visie. In 2017 is Marry and More Evenementen ontstaan en bied ik nu een mooi marktconcept aan voor zowel bedrijven en particulieren.

Bruidsparen die graag hulp nodig hebben bij de organisatie van de bruiloft, zijn bij mij in goede handen. Door middel van een actielijst gaan we gezamenlijk aan de slag. Ook bedrijven zijn bij Marry and More Evenementen aan het goede adres. Wil je een bedrijfsuitje in het najaar, winter of voorjaar organiseren, bijvoorbeeld naar de sneeuw of bergen. Neem dan contact met mij op!

“To Live, To Sport, To Love, To Laugh”

 

 

 

Laat uw bruiloft of bedrijfsuitje organiseren door een onderscheidende planner! Ik geef u graag geheel vrijblijven advies.