and icon

Winter/Mountain Weddingplanner

Ik, Mirjam Vermeulen-Fiege, ben het gezicht achter Marry and More en is gevestigd in Maarsbergen. Ben getrouwd en heb twee stoere jongens die ook van Oostenrijk inmiddels houden. Vanaf een jaar of vier kom ik al in Oostenrijk en ben was ik al bezig met alles voor iedereen te organiseren. Uiteindelijk heb ik mijn (Anwärter) skilerares-diploma gehaald in Fiss-Serfaus-Ladis en heb ik een aantal jaren in Oostenrijk skiles gegeven.

Na een ruime tijd in de evenementenbranche te hebben gewerkt, ben ik ter aanvulling de opleiding voor Weddingplanner gaan volgen. Hier ontwikkelde ik mijn eigen stijl, missie en visie. In 2017 is Marry and More ontstaan en bied ik nu een mooi marktconcept aan voor zowel bruidsparen als bedrijven, die net zo dol zijn op “Oostenrijk, Mountains and Snow”.

Inmiddels is Marry and More een nieuwe weg in geslagen. Je kun namelijk ook in Nederland in de “Mountains and Snow” trouwen. Kortom, haal Oostenrijk gewoon naar Nederland! 

Bruidsparen die hulp kunnen gebruiken bij de organisatie van een echte Oostenrijkse bruiloft (in de zomer of winter), zijn bij mij aan het juiste adres. We gaan namelijk gezamenlijk aan de slag.

Trouwen in Oostenrijk kan op een aantal maanden na het het hele jaar door. Het is alleen niet zo dat ‘alle locaties’ beschikbaar zijn in de winter en/of zomer. Sommige locaties maken hiervoor bewuste keuzes qua seizoen. Hier kan ik natuurlijk jullie juist wel in adviseren. Willen jullie ook in de bergen en/of sneeuw trouwen. Neem dan contact met mij op!

“To Live, To ski, To snow, To Wedding, To Love, To Laugh”

 

 

 

Algemene vraag over jullie Winterse Bruiloft? Klik dan op de button 'Vraag?'